Evenementen


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijscholing “Country-line” op zaterdag 13 mei 2017

22 april 2017 | 09:30 - 14:30

Naam bijscholing
Country-line deel 22

Inhoud en doelstelling bijscholing
Het repertoire van deze uitgave country-line deel 22, bevat 10 dansen geschikt voor senioren. Het programma biedt zowel dansen voor de beginnende danser als de geoefende danser.

Het betreft de volgende dansen:

An Old Friend, Big Blue Tree, Cruising Backroads, Dolores Charleston, Everynight, Feels @ Home, Gypsy Queen, Left In The Dark, Mountains To The Sea, Stop Staring At My Eyes!

Voor wie?
De bijscholing is bedoeld voor het gediplomeerde MBvO danskader en country-line

 Plaats, tijd en docent
Datum:                         zaterdag 22 april 2017
Ontvangst:                   09.30 uur
Tijd bijscholing:         09.45 – 14.30 uur
Locatie:                        Zalencentrum de Spil, Suikerdoossingel 55, 6051 HN Maasbracht Docente:                      Joke van Wees

Aan te schaffen studiemateriaal
Er hoeft geen studiemateriaal aangeschaft te worden. De dansbeschrijvingen, cd en dvd worden verstrekt door Huis voor de Sport Limburg.

Duur bijscholing
4 uur (excl. pauzes) 

Studiebelasting
4 uur (eenmalig)

Vrijstellingen
N.v.t.

Examinering en kwalificatie
Deze bijscholing heeft geen (afsluitend) examen en leidt niet op tot een officiële kwalificatie. U ontvangt na afloop van de bijscholing een certificaat als bewijs van deelname.

Kosten
Deelname aan de bijscholing is alleen mogelijk indien het materialenpakket wordt besteld.
De totale kosten van de dansbeschrijvingen, cd en dvd bedragen € 23,-.

In de accommodatie is het gebruik van eigen consumpties niet toegestaan, vandaar dat wij voor u een lunch hebben geregeld tegen een gereduceerd tarief. De lunch bestaat uit een kop soep, 2 broodjes, fruit en koffie en/of thee.

De kosten van de bijscholing, inclusief alle materialen, lunch en consumpties bedragen in totaal € 80,- (vrijgesteld van btw1]).

Aanmelding
Het aanmeldings- en machtigingsformulier dient uiterlijk vrijdag 14 april 2017 bij Huis voor de Sport Limburg binnen te zijn. Inschrijven na deze datum is niet meer mogelijk. Het aantal deelnemers voor deze bijeenkomst is gemaximaliseerd. Inschrijving geschiedt op binnenkomst van het aanmeldingsformulier. U ontvangt minimaal twee weken voorafgaand aan de bijscholing een bevestiging per e-mail (vergeet niet om uw e-mailadres in te vullen op het aanmeldingsformulier) van deelname en een deelnemerslijst. Voorafgaand aan de bijscholing zullen de kosten van uw rekening geïncasseerd worden. Vergeet om deze reden niet om het aanmeldingsformulier te ondertekenen alvorens u het retourneert naar Huis voor de Sport. Indien u onverhoopt na aanmelding toch niet aanwezig kunt zijn, zorg dan voor tijdige afmelding (binnen twee weken na ondertekening van het aanmeldingsformulier). Dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien u zich te laat of niet afmeldt, worden de kosten in rekening gebracht. Zorg dan in ieder geval dat iemand het materiaal van de bijscholing voor u meeneemt.

[1] Huis voor de Sport Limburg staat sinds 18 november 2014 geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat wij voor onze opleidingen en bijscholingen een Btw-vrijstelling hebben.

Gegevens

Datum:
22 april 2017
Tijd:
09:30 - 14:30

Locatie

Zalencentrum De Spil
Suikerdoossingel 55-57
Maasbracht,