Evenementen


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opleiding tot FitStap coach voor leden van VML vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2019 te Nijmegen

4 oktober 2019 - 5 oktober 2019

€245

Opleiding tot FitStap coach voor leden van VML vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2019 te Nijmegen

FitStap is het beweegprogramma van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Naast een beweegdeel (waarvan de basis wandelen is) omvat het programma voeding(sadvies), mental coaching, omgaan met chronische aandoeningen en cognitieve fitness. Het doel van FitStap is dat de deelnemers een structurele verandering in hun leefstijl doorvoeren, waardoor hun gezondheid ook op de lange termijn verbetert. Voor veel deelnemers is FitStap de eerste stap om (weer) in beweging te komen. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers is 57 jaar.

Onder meer voor leden van VML biedt KWBN de opleiding ‘FitStap coach’ aan.
Door jouw kennis en vaardigheden uit te breiden op het gebied van o.a. voeding, mentale coaching en cognitieve fitness, ben je in staat jouw dienstverlening te verbreden. Zo kun je al voordat mensen in staat zijn deel te nemen aan sportlessen, hen begeleiden in hun eerste stappen op weg naar een gezondere leefstijl.

De opleiding ‘FitStap coach’ is een opleiding op maat, bestaande uit de modulen:

  • Mentale coaching
  • Cognitieve fitness
  • Chronische aandoeningen en bewegen
  • Gezonde voeding
  • Wandeltechniek
  • FitStap, het programma

Alleen gecertificeerde coaches mogen FitStap aanbieden. De kosten voor de opleiding bedragen: €245. Lees hier alles over de Kansen en kosten. De opleiding wordt door de deelnemers met een 8,5 gewaardeerd.

Wil jij een nog actievere rol spelen in de preventie? Jouw kennis en vaardigheden uitbreiden? Verandering in beweging zetten? Of zoekt jouw vereniging naar een laagdrempelige introductie voor nieuwe leden?  Meld je dan aan voor de tweedaagse opleiding ‘FitStap coach’. Heb je vragen? Stuur ze door naar info@fitstap.nl.

Wel interesse maar komt de datum niet goed uit? Op 24 en 25 januari is alweer de volgende FitStap-opleiding.

Gegevens

Begin:
4 oktober 2019
Einde:
5 oktober 2019
Kosten:
€245
Evenement Categorie: