Evenementen


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Regiobijeenkomst Tilburg

19 januari 2019 | 09:00 - 13:00

Regiobijeenkomst Tilburg 19 januari 2019

Locatie

Sporthal...

Programma

9.00 uur: inloop met aangeklede koffie
9.30 uur: gezamenlijk gedeelte: even praten met het nieuwe bestuur.
10.00 uur: 1e workshopronde
11.30 uur: 2e workshopronde
Er worden drie workshops aangeboden, kies er twee uit!!
En fluitend nemen wij om 13.00 uur afscheid van elkaar!

  1. Led’s react! Een oefenvorm waarbij reactievermogen om de hoek komt kijken geeft altijd veel hilariteit in je les. Onze Belgische collega Koen Vercauteren heeft de Led’s react ontwikkeld: een “ufo” met onwillekeurig oplichtende led’s. Een nieuw, hip materiaal.
    Je kunt met verschillende kleuren werken of richtingen, individueel of in groepen. De variaties zijn ontelbaar, Koen geeft je een greep uit de mogelijkheden.
  2. Fitstap. De wandelbond heeft een programma ontwikkeld om niet zo fitte mensen aan het wandelen te krijgen. Na dit programma zouden ze in kunnen stromen in een reguliere wandelgroep. Dit programma wordt ondersteund met een app en is dus helemaal van deze tijd. Vandaag willen zij dit programma in een praktische workshop presenteren. Zij hopen hiermee lesgevers enthousiast te maken om ook fitstap docent te worden. Fitstap is een officieel erkende interventie.
  3. Yoga dans. Magda Samson weet op een hele mooie manier een combinatie te maken van deze twee disciplines. Fijn om te doen, maar ook heel goed bruikbaar voor je lessen. En dat dit goed is voor onze coördinatie, oriëntatie en balans hoeft geen verdere uitleg

Kosten

Eigen bijdrage voor VLM- leden : € 10,-- per persoon.
Niet-leden betalen €50,--

Eén van de acties van dit nieuwe bestuur is om efficiënter te werken, met andere woorden: zo min mogelijk administratie... :-). Dus hebben we een nieuw boekingsysteem laten ontwerpen.

Je kunt je opgeven via de knop 'aanmelden'. We vragen je om met iDeal te betalen, maar kan dat niet is dat ook geen probleem.

We hopen je te ontmoeten!!!

Mieke
Lysbet
Marjan
Jos

Aanmelden VML2

Gegevens

Datum:
19 januari 2019
Tijd:
09:00 - 13:00
Evenement Categorie: