Vacaturebank

Vacatures

De VML werkt nauw samen met verschillende sport- en welzijnsorganisaties en verschaft zodoende ook informatie over openstaande vacatures bij organisaties of andere lesgevers.

 • MBvO dansleider Nieuweschans. Voor de MBvO-groep in Nieuweschans zijn we op zoek naar een dansleider. De groep danst iedere week op dinsdagmiddag van 13.15 tot 14.15 uur in de Akkerschans. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Piet Bos van Welzijn Ouderen Oldambt op telefoonnummer 06-11902894
 • MBvO-collega gezocht voor de regio Breda, Roosendaal, Etten-Leur. Welke enthousiaste collega is in de gelegenheid en heeft zin om deze winter mijn MBvO-groepen in Zundert en Achtmaal over te nemen. Periode is van 3 december 2019 t/m 7 april 2020. Het gaat om de dinsdagochtend. Ben jij die collega en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met: Céline van den Nagel, celinevandennagel@gmail.com of 06-36144943.
 • Welzijn Woerden zoekt een MBvO docente voor 2 zitgym groepen in Woerden:Een uur op woensdagochtend (9.30-10.30)en 1 uur op donderdagmiddag(14.00-15.00 uur Kamerik). voor meer info: l.vanbeusekom@welzijnwoerden.nl.
 • Buurtsportcoach in Gemeente Lingewaard is op zoek naar invallers voor onze MBvO lesgroepen. In de gemeente Lingewaard (bestaande uit de kernen: Huissen, Bemmel/Ressen, Gendt, Angeren, Doornenburg en Haalderen) zijn op dit moment een vijftal GALM groepen actief. Daarnaast hebben de meeste kernen ook andere sport, spel & beweeglessen voor senioren.
  Wij als buurtsportcoaches hebben de GALM groepen opgestart, de uitvoering ligt nu bij de ouderenstichtingen. Vanuit onze ouderenstichtingen krijgen wij signalen dat er bij ziekte of als een docent stopt het erg lastig is om vervanging te vinden. Zij willen graag in contact komen met docenten uit de omgeving die incidenteel of tijdelijk een les over kunnen nemen.Lijkt het je leuk om incidenteel in te vallen in een beweeggroep in Lingewaard en of zou je in de toekomst een vast uur (of meer) aan sportlessen willen geven? Stuur een mail naar q.vandeven@swlingewaard.nl. Wij delen je gegevens met de Ouderenstichting.Vermeld in je mail:
  -          Naam
  -          Telefoonnummer
  -          E-mail adres
  -          Welke lessen je geeft

optioneel:
-          beschikbare tijden
-          relevante opleiding(en)/cursussen
Alvast bedankt voor je reactie! Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.