Vacaturebank

Vacatures

De VML werkt nauw samen met verschillende sport- en welzijnsorganisaties en verschaft zodoende ook informatie over openstaande vacatures bij organisaties of andere lesgevers.

 • Welzijn Woerden zoekt een MBvO docente voor 2 zitgym groepen in Woerden:Een uur op woensdagochtend (9.30-10.30)en 1 uur op donderdagmiddag(14.00-15.00 uur Kamerik). voor meer info: l.vanbeusekom@welzijnwoerden.nl.
 • Buurtsportcoach in Gemeente Lingewaard ia op zoek naar invallers voor onze MBVO lesgroepen. In de gemeente Lingewaard (bestaande uit de kernen: Huissen, Bemmel/Ressen, Gendt, Angeren, Doornenburg en Haalderen) zijn op dit moment een vijftal GALM groepen actief. Daarnaast hebben de meeste kernen ook andere sport, spel & beweeglessen voor senioren.
  Wij als buurtsportcoaches hebben de GALM groepen opgestart, de uitvoering ligt nu bij de ouderenstichtingen. Vanuit onze ouderenstichtingen krijgen wij signalen dat er bij ziekte of als een docent stopt het erg lastig is om vervanging te vinden. Zij willen graag in contact komen met docenten uit de omgeving die incidenteel of tijdelijk een les over kunnen nemen.Lijkt het je leuk om incidenteel in te vallen in een beweeggroep in Lingewaard en of zou je in de toekomst een vast uur (of meer) aan sportlessen willen geven? Stuur een mail naar q.vandeven@swlingewaard.nl. Wij delen je gegevens met de Ouderenstichting.

  Vermeld in je mail:

  -          Naam
  -          Telefoonnummer
  -          E-mail adres
  -          Welke lessen je geeft

  optioneel:
  -          beschikbare tijden
  -          relevante opleiding(en)/cursussen
  Alvast bedankt voor je reactie! Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dat graag. U kunt mij bereiken via onderstaande gegevens.

 • Docent Sportgroep 50+ van de Senioren Vereniging Rijen
 • Invalkracht Sportleider voor 55+