Bestuur

 

Mieke Regelink

Mieke Regelink

Voorzitter

Als voorzitter van de VML wil ik me met hart en ziel inzetten om het MBvO onder de aandacht houden. Noem het een missie en een passie om te bewegen met senioren. Ik vind het belangrijk om met de voeten in de klei te blijven staan. Organiseren, het enthousiasmeren van diverse doelgroepen dat is wat me beweegt. De lessen worden goed bezocht en nog steeds heb ik genoeg inspiratie en plezier om de voorbereidde lessen te blijven verzorgen. Op deze manier kan ik meepraten met al die andere leden die net als ik lid zijn van deze groeiende vereniging en zich ook inzetten om lessen te verzorgen  volgens de MBvO methodiek.

Samen met de andere bestuursleden voel ik de kracht om door te gaan om ons vak goed op de kaart te zetten.

Jos Kooijman

Jos Kooijman

Penningmeester

Met heel veel plezier geef ik al jarenlang allerlei soorten sport en beweeglessen aan senioren vanaf 55 jaar. De combinatie met het organiseren en coördineren van sportstimulerende projecten voor de senioren in onze gemeente geeft me veel voldoening.

Sinds een paar jaar zet ik mij als bestuurslid ook in voor onze collega’s en ons mooie vak en dat maakt voor mij de cirkel helemaal rond.

Marjan Bos

Marjan Bos

Secretaris

Vanaf het moment dat MBvO op mijn pad kwam (de opleiding in 1972, te Utrecht) heb ik me verdiept in vrijwel alle facetten van het MBvO.

Naast mijn banen , o.a. docent l.o. en docent bewegen en gezondheid 55+ en vele andere bezigheden, ben ik betrokken geweest bij diverse MBvO opleidingen , begeleiding en onderzoek.

Natuurlijk geef ik ook MbvO lessen, valpreventie en volgde ik zoveel mogelijk bijscholingen en workshops.

Voor mij is het vanzelfsprekend nu aan de organisatorische en beleidsmatige kant bij te dragen.

MBvO laat je niet los! VML zit in je bloed!

De ledenadministratie van VML wordt verzorgd door Het Branche Bureau. Correspondentie kunt u sturen naar  VML Nederland, postbus 5135 1410 AC Naarden. U kunt VML bereiken via info@vmlnederland.nl of per telefoon via 035-5427550.

Contact

Wil je meer weten over VML of over de MBvO methodiek?