Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alles over Valpreventie

26/08/2023 @ 10:00 am - 3:00 pm

Op zaterdag 26 augustus 2023 organiseren wij een super in-balans dag met diverse onderdelen. Dit is een dag die je niet wil missen.

09.30 – 10.00 uur inloop en kennismaking
10.00 – 10.30 uur uitleg over de SPUK en GALA regeling verzorgt door Jos Kooijman.
10.30 – 11.30 uur wat is in balans en meer, verzorgt door Marion Russchen, fysiotherapeut.
11.30 – 12.30 uur Tai Chi in je les, leuke samenwerkingsvormen, verzorgt door Serge de Goeij.
12.30 – 13.30 uur LUNCH
13.30 – 15.00 uur FREE RUNNING verzorgt door Reggie Laatsch

Freerunning, sportief bewegen over obstakels

Schrijf je hier in om deel te nemen op 26 augustus.

VML leden betalen €50,-
Niet VML leden betalen €60,-

Hieronder wat meer informatie over de dag en de docenten:

Serge de Goeij is in 1999 bij Grootmeester Fei Baonong Taichi, Qigong en Kungfu gaan trainen. Maar zijn krijgskunst opvoeding heeft hij gekregen bij Yotosama in Zoetermeer. Na het behalen van zijn zwarte band judo bij Yotosama in Zoetermeer op 16 jarige leeftijd, heeft Serge ook jaren getraind en wedstrijden gedaan in Tae Kwon Do en Jiu Jitsu. Sinds hij 1999 traint hij tussen de 2 en 4 keer per week bij Grootmeester, en sinds een aantal jaren is hij assistent leraar bij de LongTeng Taichi School. Hiernaast werkt hij met verschillende bedrijven in het aannemen en coachen van nieuw talent.

Reggy Laatsch: Wij van Parkour Disciplines bieden momenteel Freerunning lessen aan een gezellige groep van vijfenzestig plussers, waarbij we de beoefenaars een frisse en uitdagende sport aanbieden. Hierbij leren wij verschillende technieken om onze leden meer oplettend en bewust te maken van de gevaren in hun omgeving, waardoor ongelukken worden voorkomen. Veiligheid staat bij ons op nummer 1! Bij freerunning leren wij de beoefenaars obstakels op verschillende manieren te overkomen, waarbij de spieren en gewrichten soepeler en flexibeler worden.

Mijn naam is Marion Russchen. Ik werk al 42 jaar als fysiotherapeut, waarvan nu 21 jr in Amsterdam Zuid in een fysiotherapiepraktijk, laatste jaren in een Collectief. Afgelopen 5 jaar heb ik met veel plezier vanuit het project ‘Laatjenietvallen’ in Amsterdam meerdere In Balanstrainingen per jaar gegeven.

Ook presentaties en workshops over Valpreventie/Beter op de been voor huisartsen en zorgmedewerkers/ stagiaires die met ouderen werken maakten deel uit van mijn werkzaamheden. Dit alles om zorgmedewerkers en de ouderen zelf te motiveren voor deelname aan een preventieprogramma. Tijdens deze presentatie voor de MBvO trainers wil ik het graag met jullie hebben over de valrisicofactoren die er zijn voor 65-plussers en hoe het is om deze training te geven en hoe we kunnen samenwerken om zoveel mogelijk 65-plussers deze training te laten volgen!

Gegevens

Datum:
26/08/2023
Tijd:
10:00 am - 3:00 pm

Locatie

Gymworld Freerun Academy
Amerikaweg 135
Zoetermeer, Nederland